MEER GRIP OP UW NETWERK

remote support

Meer dan 100 miljoen gebruikers in 150 landen rekenen op Sophos voor de beste bescherming tegen complexe bedreigingen en dataverlies. Sophos levert security- en databasebeschermingsoplossingen die eenvoudig in te zetten, te beheren en te gebruiken zijn. Zo biedt Sophos (prijswinnende) oplossingen aan voor endpoint security, web security, e-mail security, network security, mobile security, cloud security en encryptie. Deze worden ondersteund door Sophos Labs, een wereldwijd netwerk van threat intelligence centra.

Network protection
Het hebben van een internet verbinding maakt uw netwerk zichtbaar voor aanvallers. Een computer die rechtstreeks is aangesloten op het web zal mogelijk al binnen enkele minuten doelwit worden van een hacker, dus het is belangrijk dat essentiële bescherming geregeld is voor de computers in uw netwerk.
Meer lezen over network protection >

Endpoint protection
Sophos Endpoint Protection, een beveiligingsaanbod dat een antwoord geeft op de uitdagingen rondom bring-your-own-device (BYOD) en het groeiende aantal mobiele apparaten dat zakelijk gebruikt wordt.
Meer lezen over endpoint protection >

Server protection
Sophos Server Protection is een gebruiksvriendelijke en flexibele antivirusoplossing voor servers, die data beschermt zonder de performance aan te tasten.
Meer lezen over server protection >

Westerveld ICT

Lindelaan 5 3828 CD Hoogland  
+31(0)6 231 94 924

info@westerveld-ict.nl

Westerveld ICT © 2015 All Rights Reserved

Aangesloten bij: