MEER GRIP OP UW NETWERK

remote supportDe online werkplek is met de komst van Cloudcomputing immens populair onder bedrijven. Toch bestaat er nog steeds onduidelijkheid over de mogelijkheden en beschikbare applicaties, hierdoor is het voor bedrijven lastig om een online werkplek in te richten. Wanneer u kiest voor de online werkplek van Westerveld ICT zullen wij u adviseren en begeleiden met de inrichting van de werkplek.

Wat is een online werkplek?
Een online werkplek geeft u toegang tot een extern Windows bureaublad. Hiermee kunt u altijd en overal gebruik maken van bedrijfsdata, e-mail en software. De bestanden en applicaties worden opgeslagen op externe servers die zich in het datacentrum bevinden. De servers beschikken over de hoogst mogelijke beveiliging, waardoor uw data altijd veilig is.

De gegevens en software applicaties zijn hierdoor alleen door uw medewerkers te gebruiken. Naast het beveiligen van uw data zorgt de server ook voor automatische back-ups van alle gegevens.

Het is mogelijk om met de online werkplek te verbinden middels een PC, laptop, tablet of smartphone. Het enige wat u zelf nodig heeft is een werkende internetverbinding vanaf de betreffende locatie.

Door gebruik te maken van de online werkplek gebruikt u de gegevens in een externe omgeving. Echter is er geen sprake van een merkbaar snelheidsverlies. De werkplek is op twee manieren te benaderen: U kunt inloggen via de snelkoppeling op het bureaublad of via uw internetbrowser. Beide mogelijkheden kennen uiteraard dezelfde beveiliging.

Wij hebben voor u een lijst met voordelen samengesteld die het gebruik van een online werkplek met zich meeneemt:
- U heeft overal toegang tot uw werkplek.
- Inloggen gaat via het internet. Het enige wat u dus nodig heeft is een internetverbinding.
- Geen investeringskosten vereist.
- De dienst groeit of krimpt mee met uw bedrijf; er wordt betaald per gebruiker.
- De werkplek werkt met elk apparaat en besturingssysteem.
- Er wordt dagelijks een back-up gemaakt van uw gegevens.
- Uw applicaties worden beveiligd met antivirus en anti-spam
- De data is gemakkelijk te delen met collega's.
- Uw eigen softwareapplicaties worden geïmplementeerd.

Online Server
Ieder bedrijf heeft zijn eigen behoeftes en voorkeuren. Het kan zijn dat uw bedrijf een aantal kritieke applicaties wilt laten draaien, of een beveiligde verbinding wilt opzetten met een ander filiaal. Met onze oplossingen is er altijd ruimte voor dergelijke toepassingen, want elk bedrijf heeft zijn eigen benodigdheden.

Via onze online servers in een Nederlands datacentrum is het mogelijk om uw bedrijfsapplicaties online aan te bieden. De servers zijn ingericht met hardware van hoge kwaliteit. Hierdoor ontstaat een omgeving die veel voordelen met zich meeneemt.

Westerveld ICT

Lindelaan 5 3828 CD Hoogland  
+31(0)6 231 94 924

info@westerveld-ict.nl

Westerveld ICT ┬ę 2015 All Rights Reserved

Aangesloten bij: