MEER GRIP OP UW NETWERK

remote supportOf u nu op kantoor bent of onderweg, uw vertrouwde productiviteitsprogramma's zijn altijd binnen handbereik. Met de office-toepassingen (en altijd de meest recente versie) kunt u vanaf uw pc of Mac of uw iOS-, Android- of Windows-apparaat gegevens maken en bewerken en deze in realtime met andere delen.

Voorzie uw zakelijke e-mailadres van de naam van uw bedrijf en vergroot zo uw naamsbekendheid. Promoot uw bedrijf met aangepaste marketingsmaterialen die gemakkelijk te maken zijn. Communiceer beter met klanten en collega's met een reeks communicatieprogramma's, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Met 1 TB opslagruimte per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al uw bestanden. En omdat uw bestanden online zijn opgeslagen, kunt u deze altijd en overal met mensen binnen en buiten uw bedrijf delen. Met HD-video met meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud en gedeelde agenda's bent u altijd gesynchroniseerd met uw team.

Met stapsgewijze instructies kunt u eenvoudig gebruikers instellen en de services snel in gebruik nemen. U hebt vanaf elke locatie toegang tot het gebruiksvriendelijke beheercentrum, om alle services te beheren.

U hoeft vooraf geen hoge kosten voor software te betalen en de software is altijd up-to-date. Uw gegevens zijn veilig dankzij ingebouwde beveiliging plus functies voor naleving en privacy.

Westerveld ICT

Lindelaan 5 3828 CD Hoogland  
+31(0)6 231 94 924

info@westerveld-ict.nl

Westerveld ICT © 2015 All Rights Reserved

Aangesloten bij: