MEER GRIP OP UW NETWERK

remote supportAls onderneming is het van belang om altijd operationeel te blijven. De IT-omgeving van een bedrijf speelt daarin een groeiende rol. Elke onderneming is bezig met automatisering en moet stilstaan bij de afhankelijkheid van hun IT-omgeving.

Voor uw medewerkers is het relevant dat hun e-mail altijd te verkrijgen is en dat servers beschikbaar zijn. Denk daarbij ook aan software pakketten die worden verkregen vanuit de Cloud en licenties die daarmee gemoeid gaan. Wanneer deze punten niet goed worden beheerd kan dit belemmering vormen voor uw bedrijfsvoering.

Een IT-omgeving die up-to-date is zorgt voor een soepele bedrijfsvoering. Doordat IT-systemen steeds gecompliceerder worden is het voor ondernemingen verstandig om het beheer uit te besteden. Hierdoor kunt u zich als ondernemer en onderneming blijven focussen op de kernprocessen binnen uw bedrijf.

Wij beheren uw IT-omgeving altijd proactief. Door ons zal uw omgeving professioneel beheerd en beschermd worden. Het IT Beheer van uw onderneming kan worden gedaan op afstand, maar ook op locatie. Elke ondernemer heeft zijn eigen voorkeur en daar spelen wij vanzelfsprekend op in. Door deze aanpak worden storingen voorkomen en bespaart uw onderneming tijd en geld.

Voor uw onderneming is het belangrijk om de IT-omgeving te prepareren voor de toekomst. Dit betekent meegaan met technische ontwikkelingen, wat kan resulteren in een effici├źntere bedrijfsvoering.

Westerveld ICT

Lindelaan 5 3828 CD Hoogland  
+31(0)6 231 94 924

info@westerveld-ict.nl

Westerveld ICT ┬ę 2015 All Rights Reserved

Aangesloten bij: