MEER GRIP OP UW NETWERK

remote support

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van online diensten. Dit doen wij vanuit een datacentrum in Nederland, hierdoor blijft uw data in eigen land. Voor uw medewerkers is het mogelijk om overal ter wereld te werken via de online applicaties.

Door onze expertise op het gebied van online diensten en applicaties kunnen wij uw bedrijf adviseren over de toepassingen en mogelijkheden die het beste bij uw diensten passen. Daarbij wordt ook gekeken naar de gevoeligheid van de data, aangezien het niet altijd verstandig is om alle data online te zetten.

Online werkplek / server
De online werkplek is met de komst van Cloudcomputing immens populair onder bedrijven. Toch bestaat er nog steeds onduidelijkheid over de mogelijkheden en beschikbare applicaties, hierdoor is het voor bedrijven lastig om een online werkplek in te richten.
Meer lezen over online werkplek / server >

Office 365
Of u nu op kantoor bent of onderweg, uw vertrouwde productiviteitsprogramma's zijn altijd binnen handbereik. Met de office-toepassingen (en altijd de meest recente versie) kunt u vanaf uw pc of Mac of uw iOS-, Android- of Windows-apparaat gegevens maken en bewerken en deze in realtime met andere delen.
Meer lezen over Office 365 >

Hosted Exchange
Met Hosted Exchange van Westerveld ICT kunt u overal werken, uw data is veilig, uw e-mail, agenda en contacten zijn altijd en overal supersnel benaderbaar.
Meer lezen over hosted exchange >

Hosted Lync
Met Hosted Lync van Westerveld ICT, staat u overal in contact met uw collega's, via chat en via audio en video bellen.
Meer lezen over hosted lync >

Online back-up
Automatisch en veilige opslag van uw gegevens via internet. Computergegevens worden met de dag steeds belangrijker voor uw bedrijf. Het gevaar voor dataverlies ligt hiermee dus continu op de loer.
Meer lezen over online back-up >

Westerveld ICT

Lindelaan 5 3828 CD Hoogland  
+31(0)6 231 94 924

info@westerveld-ict.nl

Westerveld ICT © 2015 All Rights Reserved

Aangesloten bij: