MEER GRIP OP UW NETWERK

remote supportMet Hosted Lync van Westerveld ICT, staat u overal in contact met uw collega's, via chat en via audio en video bellen.

Hosted Lync is een fantastische aanvulling op Hosted Exchange. Met Hosted Lync staat u altijd in contact met uw collega's en kunt hen benaderen via chat en audio en video bellen. Uiteraard kunt u met Hosted Lync ook gebruik maken van de speciale mobiele app, zodat u altijd in contact staat met uw collega's of deze kosteloos kan benaderen. Natuurlijk kunt u met Hosted Lync ook via audio en video vergaderen met collega's. Daarnaast kunt u altijd en direct zien wat de aanwezigheidsstatus is van uw collega's en zien wanneer ze vrij zijn om een afspraak in te plannen.

De Hosted Lync komt in 2 varianten, Hosted Lync Basic en Hosted Lync Enterprise. Met de Hosted Lync Enterprise kunt u bovenop het geen hierboven beschreven, ook externe gebruikers (uw klanten of potentiële klanten) uitnodigen voor audio en video vergaderingen, presentaties, bestanden delen en zelfs hun bureaublad overnemen om hulp te bieden, voor installaties of calamiteiten. Hosted Lync is daarom een onmisbare aanvulling op Hosted Exchange.

Westerveld ICT

Lindelaan 5 3828 CD Hoogland  
+31(0)6 231 94 924

info@westerveld-ict.nl

Westerveld ICT © 2015 All Rights Reserved

Aangesloten bij: